Facebook Kvíz

HOTEL SOPRON & KŐSZEGI SÖR & TASTEVINO SOPRON – FACEBOOK KVÍZ

 

Borban az igazság, sörben a szabadság, Sopronban a játék!

Játsszon velünk egy alpokaljai gasztrohétvégéért! Fedezze fel, barangolja be a nyugati határmentét, kóstoljon bele a régió ízeibe, mindezt a mi költségünkre!

Válaszoljon kérdéseinkre és nyerjen egy gasztrohétvégét a Hotel Sopronnal, bor- és sörkóstolóval, lovagi lakomával.

A játék részvételi feltételeit kielégítő helyes megfejtők között kisorsolunk egy 2 fős, 2 éjszakás reggelis ellátást tartalmazó ajándékutalványt a Hotel Sopronban, továbbá megajándékozzuk egy üveg soproni borral, soproni bor, ill. kőszegi sörkóstolóval és lovagi lakomával.

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

Játék időtartama: 2018.09.17-11.17

A játék részvételi feltételei:

  1. Like-olja a Hotel Sopron, a Kőszegi Sör és a Tastevino Facebook oldalak mindegyikét (www.facebook.com/hotelsopron; https://www.facebook.com/KoszegiSor.craft.beer.koszegisor.hu/; https://www.facebook.com/tastevinosopron/ )
  2. Ossza meg a nyereményjáték felhívó posztját saját idővonalán
  3. Regisztráljon Facebook felhasználóneve, e-mail címe és a helyes megfejtések betűjeleinek beküldésével www.hotelsopron.hu/facebookkviz oldalon

A játék részvételi feltételeit kielégítő helyes megfejtők között kisorsolunk egy 2 fős, 2 éjszakás reggelis ellátást tartalmazó ajándékutalványt a Hotel Sopronban, továbbá megajándékozzuk egy üveg soproni borral, soproni hidegtálas bor, ill. kőszegi sörkóstolóval és lovagi lakomával

Sorsolás időpontja: A játék lezárását követő héten (11.19-i hét).

A játékban minden Facebook profillal rendelkező személy részt vehet. Egy játékban egy személy csak egyszer küldhet be megfejtést, a duplikációkat töröljük. Minden kérdés helyes megfejtése megtalálható a www.hotelsopron.hu és www.koszegisor.hu weboldalakon. A megfejtéseket a regisztrációval egyidejűleg a www.hotelsopron.hu/kviz oldalon küldhetik el részünkre. Hogy a kvíz mindenki számára izgalmas maradhasson, kérjük, ne a Facebook poszt hozzászólásaként küldje be megfejtését, hanem az online regisztrációs felületen. Aki a szabályzat ellenére publikusan közzéteszi a feladványok megfejtését, kizárjuk a sorsolásból és töröljük hozzászólását. Kijelentjük, hogy a Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A nyertes nevét közzétesszük Facebook oldalunkon és a megadott e-mail címre kiküldjük részére az ajándékutalványt.

A játékhoz kapcsolódó Adatkezelési tájékoztatónkat keresse az alábbi linken. https://hotelsopron.hu/adatkezeles

 

 

A JÁTÉK NYERTESE: BUDAI ANIKÓ, AKINEK EZÚTON IS GRATULÁLUNK!

 

 

Regisztráció a játékra: