Facebook Kvíz

ÉDES KÍSÉRTÉS, SOPRONI CSÁBÍTÁS 

 

Ön is szeretné az újévet pihenéssel indítani? Egy frissítő masszázs kellemes dallamokra, édesen lágy csokoládé a legfinomabb alapanyagokból, városi panoráma a Hotel Sopron egyedi Sky Wellnesséből? Játsszon velünk, hogy 2019-ben minden érzékszervét elkényeztethessük!

A játék részvételi feltételeit kielégítő helyes megfejtők között kisorsolunk egy 2 fős, 2 éjszakás félpanziós ellátást tartalmazó ajándékutalványt a Hotel Sopronba egy lazító masszázzsal 2 főre, valamint egy doboz Premium kézműves csokoládébonbont a Kakasbonbon felajánlásából.

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

Játék időtartama: 2019.01.07-2019.03.07

A játék részvételi feltételei:

  1. Like-olja a Hotel Sopron és Kakasbonbon Sopron oldalak mindegyikét  (www.facebook.com/hotelsopronhttps://www.facebook.com/kakasbonbon/)
  2. Ossza meg a nyereményjáték felhívó posztját saját idővonalán
  3. Regisztráljon Facebook felhasználóneve, e-mail címe és a helyes megfejtések betűjeleinek beküldésével www.hotelsopron.hu/kviz oldalon

A játék részvételi feltételeit kielégítő helyes megfejtők között kisorsolunk egy 2 fős, 2 éjszakás félpanziós ellátást tartalmazó ajándékutalványt a Hotel Sopronba egy lazító masszázzsal 2 főre, valamint egy doboz Premium kézműves csokoládébonbont a Kakasbonbon felajánlásából.

Sorsolás időpontja: A játék lezárását követő héten (2019.03.07-i hét)

A játékban minden Facebook profillal rendelkező személy részt vehet. Egy játékban egy személy csak egyszer küldhet be megfejtést, a duplikációkat töröljük. Minden kérdés helyes megfejtése megtalálható a www.hotelsopron.hu és www.kakasbonbon.com  weboldalakon. A megfejtéseket a regisztrációval egyidejűleg a www.hotelsopron.hu/kviz oldalon küldhetik el részünkre. Hogy a kvíz mindenki számára izgalmas maradhasson, kérjük, ne a Facebook poszt hozzászólásaként küldje be megfejtését, hanem az online regisztrációs felületen. Aki a szabályzat ellenére publikusan közzéteszi a feladványok megfejtését, kizárjuk a sorsolásból és töröljük hozzászólását. Kijelentjük, hogy a Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A nyertes nevét közzétesszük Facebook oldalunkon és a megadott e-mail címre kiküldjük részére az ajándékutalványt.

A játékhoz kapcsolódó Adatkezelési tájékoztatónkat keresse az alábbi linken. https://hotelsopron.hu/adatkezeles

 

Kérdések:

 

1, Milyen típusú masszázst NEM kínál a Hotel Sopron?

A – Teljes testmasszázs

B – Aromaterápiás masszázs

C – Thai masszázs

 

2, Milyen szolgáltatásokat nyújt a 2018 őszén megnyitott Sky Wellness a Hotel Sopronban?

A – Beltéri medence, infraszauna & sókabin, finn szauna, gőzkabin, fitnesz terem, bár, pihenő tér

B – Pezsgőfürdő, infraszauna & sókabin, finn szauna, gőzkabin, fitnesz terem, bár, pihenő tér

C - Pezsgőfürdő, Kneipp taposó, finn szauna, gőzkabin, fitnesz terem, bár, pihenő tér

 

3, Milyen madár látható a soproni Kakasbonbon logóján?

A-    pulyka

B-   fácán   

C-   kakas

 

 

Regisztráció a játékra: